OLV Nazareth – Brecht (Antwerpen)

Gelegen midden in het groen, is de abdij OLV van Nazareth een oase van rust, ruimte en stilte. De abdij ligt op de Brechtse Heide, een groot beschermd natuurlandschap, waar je uren in de stilte kunt wandelen. In de abdij liggen diverse uitgestippelde wandelroutes ter beschikking voor de gasten. De abdij heeft een gastenhuis voor iedereen die wil proeven van de sfeer van rust en stilte, even uit de hectiek van het dagelijkse leven wil stappen en in de stilte terug bij zichzelf komen. De gastenkamers zijn naar monastieke traditie sober ingericht.

Adres: Abdijlaan 9, 2960 Brecht (België)

Prijs: 270€. Dit is inclusief 2 overnachtingen in een éénpersoonskamer, de begeleiding, de maaltijden op zaterdag (ontbijt, middagmaal en avondmaal) en zondag (ontbijt en middagmaal) alsook koffie, thee,  water en fruit.

Oude abdij – Drongen (Gent)

Het bezinnings-en conferentiecentrum Oude Abdij Drongen is gevestigd in een historisch kloosterpand. Met zijn uitgestrekte tuinen langs de Leie is het een ideale plaats om je even terug te trekken om daarna met vernieuwde energie en inzichten opnieuw de wereld in te trekken.
De Oude Abdij is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer . Het treinstation van Drongen bevindt zich op wandelafstand (8 minuten), en er is een bushalte (lijnen van en naar Gent-Sint-Pieters en Gent-Dampoort) vlak voor de deur. Er is ook gratis parkeergelegenheid op het domein van de Oude Abdij .

Adres: Drongenplein 26-27, 9031 Drongen (Gent, ​België)

Prijs: 350€ (prijs ligt hoger omdat elke kamer over eigen badkamer beschikt en de catering uitgebreider is oa met ontbijtbuffet). Inclusief 2 overnachtingen in een éénpersoonskamer, de begeleiding, de maaltijden op zaterdag (ontbijt, middagmaal en avondmaal) en zondag (ontbijt en middagmaal) alsook koffie, thee,  water en gebak.

Priorij OLV van Bethanië – Loppem (Brugge)

Adres: Sysen 8,  8210 Loppem (, ​België)

Prijs: 290€ Dit is inclusief 2 overnachtingen in een éénpersoonskamer, de begeleiding, de maaltijden op zaterdag (ontbijt, middagmaal en avondmaal) en zondag (ontbijt en middagmaal) alsook koffie en thee.