Het stilteweekend was een mooie ervaring en heeft me veel innerlijke rust gebracht. Ik heb een aantal handvaten gekregen om ook thuis meer aandacht voor stilte te hebben. Het was fijn dat er voldoende ruimte was tussen de sessies om even tot mezelf te komen.

An

Ik heb erg genoten van het stilteweekend.De begeleiding was erg goed. Ik heb belangrijke inzichten opgedaan en ben op een bijzondere manier tot rust gekomen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Olivier

Heel prettig. Fijne omgeving. Goed programma, het mediteren is me goed bevallen.

Wim

Deze periode van stilte heeft me echt goed gedaan. De begeleiding heeft me inspiratie gegeven en de abdij en de omgeving dragen heel erg bij tot de stilte. Ik zou het zeker nog eens doen. Bedankt!

Katrien

Deelnemen aan dit stilteweekend vond ik best wel spannend. Door te mediteren en ook tijd alleen door te brengen werd ik ook zelf steeds stiller. De balans tussen het programma en de eigen tijd zat goed. De locatie is prachtig en de abdij en mooie natuur er rond passen perfect bij dit stilteweekend. Na dit weekend heb ik het gevoel weer in contact te zijn met mezelf.

Leen